Ads Top

Onthulling eerste Mobiele Climate escaperoom

Gemeente Zwolle heeft in Climate Campus-verband een mobiele Climate escaperoom laten ontwikkelen door een internationaal studententeam van 038Games. De escaperoom, ‘Adapt or BTrapped’ draait om klimaatverandering en hoe de spelers zich daar zo goed mogelijk op kunnen aanpassen.

Op 23 juni is de escaperoom onthuld door waterschapsbestuurder Hans Wijnen van Drents Overijsselse Delta en Ed Anker, wethouder van gemeente Zwolle namens het Europese project. Ook Cibap-directeur Coby Zandbergen namens 038Games studio en Liesbeth Rijsdijk, directeur Honours College van Hogeschool Windesheim en bestuursvoorzitter Climate Campus waren van de partij.

De escaperoom kon worden gebouwd doordat de gemeente Zwolle participeert in het Europese CATCH-project én door Climate Campuspartners te betrekken, zoals Waterschap Drents Overijsselse Delta, Hogeschool Windesheim en Cibap. De escaperoom Adapt or BTrapped wordt onthuld op de binnenplaats van het Zwolse escaperoombedrijf The Great Escape. Dit bedrijf dacht ook mee met de studenten voor een zo aantrekkelijk mogelijke speelbeleving.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.