Ads Top

Climate Event van de Universiteit Twente

Op 5 november 2024 verwelkomt TU Twente bezoekers op de eerste editie van het Climate Event. Deelname geeft je toegang tot een breed scala aan inspirerende sprekers, een kijkje in het nieuwste onderzoek en innovatie op de UT, en netwerkmogelijkheden met meer dan 200 onderzoekers, professionals uit het bedrijfsleven, beleidsmakers en studenten. 

Met het Climate Event wil men samenwerking aanjagen voor het ontwikkelen van oplossingen die we dringend nodig hebben om het klimaatprobleem aan te pakken.

Het Climate Event biedt een gevarieerd en inspirerend programma, plus volop netwerkmogelijkheden om in contact te komen met onze experts op het gebied van klimaatgerelateerde onderwerpen. Met trots kondigen we onze toonaangevende keynote sprekers aan: Derk Loorbach, directeur van DRIFT, en Valerie Trouet, directeur van het Belgisch Klimaatcentrum. Doe mee aan thematische parallelsessies over energie, weersextremen, slimme duurzame industrie en meer, en ontdek het baanbrekende onderzoek en de innovatie die plaatsvindt op de Universiteit Twente op de postermarkt. Last but not least kun je collega-onderzoekers en professionals uit de industrie ontmoeten tijdens een lunch en borrel om mogelijkheden tot samenwerking te ontdekken.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.