Ads Top

Tauw organiseert cursus: Grondverzet in verontreinigde bodem

Op donderdag 1 juni 2017 organiseert Tauw opnieuw de cursus ‘Grondverzet in verontreinigde bodem’ bij Radio Kootwijk. Een interessante eendaagse cursus voor iedereen die in het kader van herontwikkeling & nieuwbouw en/of civieltechnische werkzaamheden te maken krijgt met graafwerkzaamheden in verontreinigde bodem en/of bodemsanering. Daarnaast is er ruime aandacht voor de nieuwe CROW 400 die in mei 2017 verschijnt.

Deelnemers worden wegwijs gemaakt in wet- en regelgeving en krijgen een technisch-inhoudelijke basiskennis van (hoe om te gaan met) bodemverontreiniging. Naast theorie is er in de cursus ruime aandacht voor de voorbereiding van werkzaamheden en de uitvoeringspraktijk.
De cursus is ook uitermate geschikt om reeds opgedane kennis van bodemverontreiniging en kennis van wet- en regelgeving te actualiseren.

Tijdens de cursus is er speciale aandacht voor de CROW 400; de nieuwe publicatie die maatregelen omtrent het werken in verontreinigde grond beschrijft en de huidige publicatie (132) vervangt. Naar verwachting verschijnt de CROW 400 in mei 2017. In de cursus gaan we in op de verschillen en veranderingen. Ook wordt stilgestaan bij hoe de nieuwe CROW toegepast kan worden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.