Ads Top

Woensdag 3 oktober: Afvalconferentie 2018

Op woensdag 3 oktober vindt de Afvalconferentie 2018 plaats in Fort Voordorp Groenekan (vlakbij Utrecht). De conferentie staat onder leiding van dagvoorzitter Gerdi Verbeet.

Belangrijk thema is Europa. Vanya Veras van Municipal Waste Europe praat ons bij over de belangrijke ontwikkelingen in het Europese beleid. Ze zal vooral ingaan op de Plastics Strategy. Een onderwerp dat terugkomt tijdens een van de deelsessies. Een andere sessie gaat in op voedselverspilling en de Europese agenda.

Tijdens de conferentie kunt u ook een masterclass van Diederik Samsom bijwonen over hoe het klimaatbeleid bijdraagt aan de circulaire economie. Filosoof Lisa Doeland neemt u mee de prullenbak in en vraagt zich af hoe zoveel verschillende dingen hetzelfde genoemd kunnen worden: afval. 

Organisatoren de NVRD en de Vereniging Afvalbedrijven beloven er een inspirerende en inhoudelijk interessante dag van te maken met veel tijd om te netwerken met professionals uit de afval- en recyclingbranche. Op de website www.afvalconferentie.nl is meer informatie te vinden over het programma en aanmelden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.