Ads Top

Minimaal dertig Nederlandse steden stellen per 2025 een zero-emissiezone in

Minimaal dertig Nederlandse steden stellen per 2025 een zero-emissiezone in. Dat is al over slechts drie jaar. Vanaf dan kom je deze gebieden niet meer in met een vracht- of bestelauto met CO2-uitstoot. En vanaf 2030 geldt dit zelfs voor álle voertuigen.

Als dertig steden in 2030 zero-emissiezones invoeren, scheelt dit ongeveer één megaton CO2 per jaar . Dit kan je vergelijken met de totale jaarlijkse uitstoot door aardgasgebruik van álle huishoudens in Rotterdam en Den Haag. De lucht – die jij en de rest van Nederland direct inademen – wordt hiermee een stuk schoner.

Heb je regelmatig een zakelijke afspraak of project in de stad? Of moet je hier vaak zijn om een bestelling af te leveren? Zorg dan dat je vóór 2025 overstapt op elektrisch rijden en wees je bewust van de volgende feiten;

Met de huidige actieradius rijd je gemakkelijk door heel Nederland

De lithium-ion batterij is en wordt nog veel duurzamer dan je misschien denkt

Groene stroom is ook écht groene stroom

Een eigen laadpaal aan huis of op de zaak hoeft niet duur of ingewikkeld te zijn

Met duurzaam rijden bespaar je eenvoudig geld

De stap daarna? Volledig uitstootvrij wegverkeer in 2050. Vanaf 2030 zijn er zelfs alleen nog elektrische personenauto’s nieuw te koop. Daarnaast rijden er ook voertuigen op waterstof of zonnecellen. Je kan dus net zo goed nu al overstappen. Als ondernemer doe je dit sowieso met een mooie subsidie en in 2021 ook nog met een extra voordelige bijtelling .

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.