Ads Top

Cleantech Tomorrow: wandel door de wereld van morgen

Cleantech Regio pakt flink uit tijdens de vijfde editie van het evenement Cleantech Tomorrow, van 20 t/m 24 april. Op het programma staan een publieksfestival, een businessdag en lokale activiteiten in Epe en Voorst. Je maakt er kennis met inspirerende ontwikkelingen op het vlak van duurzaamheid, zoals het elektrische vliegtuig en de waterstofauto. Rode draad is het thema ‘The Next Level’.

Cleantech Tomorrow trapt op vrijdag 20 april af met pre-events in de gemeentes Epe en Voorst. Je kunt daar bijvoorbeeld zien wat zwembad De Schaeck doet aan duurzaamheid, een rondje maken langs de kraampjes van de energiemarkt, en de Ecotribe Teuge leren kennen (een groep creatieve zielen die duurzame oplossingen zoekt).

Op zaterdag 21 april organiseert Cleantech een publieksdag op Airport Teuge. Er worden demonstraties met een elektrisch vliegtuig gegeven, de Hesla (de Tesla op waterstof) is te bewonderen en je komt er meer te weten over e-auto’s, e-bikes en deelauto’s. In het Dorp van Morgen krijg je zicht op het Huis, het Bedrijf, de Markt en het Onderwijs van Morgen. Zangeres Maan zorgt voor muziek, en foodtrucks voor de inwendige mens. Ook voor kinderen is er van alles te doen, zoals de TechnoDiscovery, waar je aan de slag kunt met allerlei technische activiteiten. De toegang is gratis, aanmelden is niet nodig.

Ondernemers, bestuurders, medewerkers van overheid en onderwijs en studenten kunnen volop ideeën opdoen tijdens de businessdag op 24 april op Airport Teuge. Onder meer Ed Nijpels, Plastic Visser Marius Smit, bergbeklimmer Katja Staartjes en Maggie Feng – CEO van Wittenborg University – laten van zich horen. Er zijn presentaties van het Bedrijf van Morgen, in de Cleantech Battle wordt gestreden om het meest innovatieve idee, en in de Business Challenge denken studenten mee over het duurzamer maken van je bedrijf. De toegang is gratis, aanmelden is wel nodig.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.