Ads Top

Alliance to End Plastic Waste introduceert ALL_TOGETHER GLOBAL CLEANUP

De Alliance to End Plastic Waste (de alliantie) spant zich extra in om het effect van afval op het milieu te verminderen en presenteert ALL_TOGETHER GLOBAL CLEANUP, een wereldwijd initiatief om afval stuk voor stuk uit het milieu te verwijderen op World Cleanup Day 2020.
 
Op World Cleanup Day 2020 (zaterdag 19 september) en in de twee weken daarna komen duizenden vrijwilligers van de alliantie, medewerkers van aangesloten en niet-aangesloten bedrijven die meedoen, partners en mensen van over de hele wereld bijeen om afval in hun gemeenschappen op te sporen, te identificeren, te verzamelen en op te ruimen. Door gebruik te maken van het wereldwijde, bijna 50 leden tellende netwerk van de alliantie, verwacht ALL_TOGETHER GLOBAL CLEANUP meer dan één miljoen mensen voor te lichten over het belang van afvalsanering.
 
Litterati, de winnaar van het startersprogramma van de alliantie en Plug and Play in de Verenigde Staten, ontwikkelde de app die als middelpunt dient om alle deelnemers aan ALL_TOGETHER GLOBAL CLEANUP te verenigen. De app van Litterati maakt het mogelijk om opruimwerkzaamheden te volgen met concrete gegevens, die op hun beurt duurzame veranderingen mogelijk maken, van gedragswijzigingen tot aanpassingen in bedrijfsverpakkingen. Litterati gebruikt kunstmatige intelligentie om het afval uit het milieu te identificeren dat is vastgelegd op foto's met gps-coördinaten.
Alle deelnemers gebruiken de innovatieve smartphone-app van Litterati om foto's van elk verzameld stuk afval te uploaden, zodat de deelname gemeten en gevolgd kan worden tijdens de twee weken durende campagne.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.