Ads Top

Veiligheidsdag: Leren van Incidenten

De Veiligheidsdag van de Stichting Veiligheid Voorop staat dit jaar in het teken van een belangrijk speerpunt van de stichting en de industrie: Leren van Incidenten. In een interactief programma worden verschillende kanten rondom dit thema belicht.

Met een persoonlijk verhaal nemen nabestaanden Karien van der Loo en Patrick van der Sande ons mee in hun ervaringen en hun pleidooi voor een verbetertraject. Jeroen Dijsselbloem zal vanuit het perspectief van de Onderzoeksraad voor Veiligheid delen hoe hij naar het onderwerp kijkt. Tijdens vijf workshops verdiepen de deelnemers zich samen met experts in één specifiek aspect van Leren van Incidenten.

De Vereniging Afvalbedrijven heeft veilig en gezond werken hoog in het vaandel staan. Om die reden is zij aangesloten bij het programma Veiligheid Voorop. Dit is een samenwerkingsverband van branches in de (petro)chemieketen dat zicht richt op het verbeteren van de veiligheidscultuur bij Brzo-bedrijven (bedrijven die vallen onder het Besluit Risico’s Zware Ongevallen).

Dit jaar wordt de Veiligheidsdag weer als een fysieke bijeenkomst georganiseerd op 25 november 2021 in Woerden. Meer informatie en aanmelden op veiligheidsdag.org.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.