Ads Top

Deelnemers opschoonacties Rotterdam worden beloond met voetbalclinic Feyenoord-trainers

De officiƫle kick-off van de 17e editie van de Landelijke Opschoondag op zaterdag 23 maart aanstaande gaat dit jaar plaatsvinden op het Pijnackerplein in Rotterdam. Middels een grootschalige zwerfafvalactie wordt Rotterdam-Noord zwerfafvalvrij gemaakt.

Deelnemers kunnen na inlevering van een volle zak met zwerfafval deelnemen aan een voetbalclinic van Feyenoord-trainers in samenwerking met de Feyenoord Soccer School. Het startsein van de opschoonactie wordt om 11.00 uur gegeven door Justin Bijlow en Bart Nieuwkoop, waarna de deelnemers op pad gaan. Om 15.00 uur worden Feyenoord-prijzen uitgereikt waar alle deelnemers naar meedingen. Tijdens de Landelijke Opschoondag worden door heel Nederland ruim 2000 opschoonacties georganiseerd waar jaarlijks ruim 125.000 mensen aan meedoen. Aanmelden voor de actie in Rotterdam of een andere opschoonactie aandragen voor de Landelijke Opschoondag 2019 kan via www.supportervanschoon.

Dat juist in Rotterdam-Noord de officiƫle kick-off van de Landelijke Opschoondag plaatsvindt, is geen toeval. Al meer dan 400 ondernemers, scholen, sportverenigingen en bewoners hebben afgelopen jaar via de grootschalige campagne Schoon op de Kaart een gebied geclaimd om schoon te houden. Om deze betrokkenheid te belonen heeft NederlandSchoon besloten de Landelijke Opschoondag officieel te starten Ʃn af te sluiten in Rotterdam-Noord.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.