Ads Top

Honeywell meet CO2-uitstoot van gebouwen


De afgelopen jaren hebben duizenden bedrijven zich vrijwillig gewijd aan het halen van duurzaamheidsdoelstellingen, maar veel organisaties missen de kennis en de tools om de voortgang hiervan goed te meten.

Honeywell helpt dit probleem nu op te lossen met zijn nieuwe Carbon & Energy Management-software, waarmee bedrijven energieprestaties kunnen volgen en optimaliseren aan de hand van hun CO2-reductiedoelstellingen.

De metingen zijn volgens het bedrijf zeer gedetailleerd: ze kunnen de CO2-impact van een heel gebouw laten zien, maar ook die van een enkel apparaat- of technologieonderdeel.

Carbon & Energy Management maakt gebruik van algoritmen op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning (ML) uit de Honeywell Forge Enterprise Performance Management-softwareoplossing, en identificeert en implementeert zo zelfstandig energiebesparende maatregelen om de efficiëntie, veerkracht en mate van emissie-verantwoording van elk vastgoedportefeuille te verbeteren. Het systeem onderzoekt, analyseert en optimaliseert voortdurend de prestaties, van apparaat tot gebouw, en de meest essentiële KPI's voor duurzaamheid, waaronder koolstofemissie.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.